Kurumsal

1978 yılında Yönetim Kurulu Başkanımız Zeki DİNK tarafından Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde kurulan firmamız, 2015 Kasım ayından itibaren ilçemiz Organize Sanayi Bölgesinde 3600 m² kapalı, 10.300 m²  toplam tesis alanında faaliyet göstermektedir.

Faaliyetine “helva” üretimi ile başlayan firmamız, 1982 yılında günün teknolojisine uygun susam işleme hattını kurarak bu sayede “simit ve tahin susamı" ile "tahin" ürünlerini de ürün yelpazesine eklemiştir.

Susam, tahin ve helva üretiminde piyasada güvenilen bir isim olmasını takiben 90’lı yılların başında ilçemizin meşhur “Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı” üretimine de başlayan firmamız, adını ilçemizden alan tatlının üretimi ile başarı çizgisini daha da yükseltmiştir. Peynir tatlısı olarak da anılan Kemalpaşa Tatlısının yanı sıra geleneksel lezzetlerimizden olan “Şekerpare ve Kalburabastı Tatlısı”nı üretim ağına ekleyerek "Sade ve Fındıklı Şekerpare Tatlısı, Kalburabastı" ile ürün portföyünü geliştirmiştir.  2015 yılı itibariyle “Mihaliç (Kelle, Manyas) Peyniri, Tam Yağlı Beyaz Peynir, Çeçil, Örgü Peyniri, Taze Kaşar Peyniri ve Tereyağ” ürünlerini de Organize Sanayi Bölgesindeki tesisimizde üretilmeye başlanmıştır.

Firmamız bugün, yılda 1.800 ton simit susamı, 1.800 ton tahin, 1.000 ton tahin helvası ve yazlık helva çeşitleri, 1.000 ton Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı ve 300 ton şekerpare ve kalburabastı, 300 ton peynir çeşitleri üretim kapasitesi ile hizmet vermektedir. Ürünlerimiz Türkiye’nin bir çok şehrindeki, toptancı, market ve catering firmalarına dağıtılmakla birlikte ilçemizde 3 adet ve Bursa’da Hüdavendigar, Soğanlı, Akpınar semtlerinde 3 adet, Ankara Yaşamkent’te 1 adet olmak üzere, toplam 7  perakende satış şubelerimizde de değerli tüketicilerine sunulmaktadır.

Firmamızın benimsemiş olduğu ilkelere, yaptığı işe ve müşterilerine duyduğu saygı ve sevgi de eklendiğinde, DİNK GIDA ürünlerinin pazarda aranır ve güvenilir ürünler haline gelmesi kaçınılmaz olmuştur.

Sürekli büyümeyi ve değerli müşterilerine günün gereken son teknolojisini kullanarak kusursuz lezzette ürünler sunmayı kendine hedef edinen DİNK GIDA'nın bu yönde yatırımları hızla devam etmektedir.

Üretim tesisimiz, FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikasına sahiptir.

 


Vizyonumuz
DİNK markasını tüm Türkiye’de aranır bir marka haline getirmek, faaliyet gösterdiğimiz alanda lider firmalar arasında olmak ve yöresel lezzetlerimizi tüm dünyaya tanıtmaktır.

Misyonumuz
Her türlü ticari, ahlaki, hukuki kurallara saygılı ve bu kurallar çerçevesinde üretim yapan ve hizmet sunan firmamız; her şeyden önce müşteri ve çalışan memnuniyetini esas almaktadır. Teknolojisini ve ürün yelpazesini günün gerektirdiği şekilde geliştirerek yoluna devam etmektedir.


Dink Gıda Sanayi
Fabrika : Organize Sanayi Bölgesi 6 No.lu Cadde No:6-8 Mustafakemalpaşa / BURSA